Kolaković nakon pobede: Evo šta je izjavio selektor Srbije

Odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je prošle noći u Anahajmu selekciju Kube sa 3:2 u drugoj utakmici treće sedmice Lige nacija.

Nakon meča svoje utiske izneo je selektor Srbije Igor Kolaković.

-Ovo je velika pobeda. Kuba je nepredvidiv protivnik, koji igra na mahove i mnogo se oslanja na fizički aspekat. Imaju igrače koji jako dobro serviraju i igraju u najboljim ligama sveta. Sigurno da smo imali teškog protivnika. Osim toga, nismo odigrali dobar meč. Imali smo probleme na prijemu u prvom setu, u drugom nismo blistali, a u trećem smo proigrali. Kuba je pala, a mi kao da smo čekali da se potpuno predaju i tako smo ih vratili u život, umesto da sve završimo u četvrtom setu. Ipak, velika je stvar kada ipak izađemo kao pobednici iz ovakvog meča. Važno je što smo pobedili direktnog konkurenta na svetskoj rang-listi i, naravno, što smo u igri za fajnal ejt, rekao je posle pobede selektor Srbije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

GOTOVO: Ronaldo prodao Valjadolid

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldo Nazario je dogovorio uslove oko prodaje Valjadolida. Novi vlasnik tog fudbalskog kluba, biće lokalna građevinska firma...

POVEZANE OBJAVE