Kako ti zvuči GODINU DANA BESPLATNE ZABAVE? Uz Meridian i to je moguće!

Meridian ne prestaje da vas iznenađuje iz dana u dan! Ovog puta predstavljamo jedinstveno iznenađenje koje će podjednako oduševiti ljubitelje sportskog klađenja i slot igara.

Tokom jula i avgusta vam se pruža prilika da postanete jedan od 100 najboljih! Svakom uplatom depozita od 1.000 ili više dinara na vaš korisnički nalog stičete šansu da se izborite za sjajnu nagradu: 365 DANA POKLON DEPOZITA!

Stotinu igrača koji budu imali najveći broj transakcija u pomenutom periodu osvajaju nagrade. Nagrade su iste za sve: svakog dana u narednih 365 biće vam uplaćeno 1.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti za sportsko klađenje ili za slot/live dealer/poker ponudu sa sajta meridianbet.rs.

Potrebno je samo da preuzeti depozit iskoristite u danu kada je uplaćen!

S toga ne čekajte, iskoristite šansu i uživajte u GODINU DANA BESPLATNE ZABAVE!

Još uvek nemate korisički nalog u Meridianu? Vreme je da se REGISTRUJETE! Odmah nakon REGISTRACIJE vas čeka 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti kako za sportske tikete tako i za slot igre.

Međutim, ni to nije sve! Uplatite 500 ili više dinara i u igri ste za NAJVEĆI BONUS NA PRVI DEPOZIT NA BALKANU! Na ovaj način možete osvojiti NESTVARNIH 120.000 DINARA!

Veličanstvena avantura vas čeka i ovog leta, ekskluzivno u Meridianu!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OPROŠTAJ OD MADRIDA: Sjajni Čeh izbacio Nadala!

Španski teniser Rafael Nadal neće igrati četvrtfinale mastersa u Madridu. Poražen je sa 2:0 od Čeha Jirija Lehečke pred domaćom...

POVEZANE OBJAVE