Spajić o radu sa Baharom: Najveći fokus na intenzivnosti

Fudbaleri Crvene zvezde se spremaju se za sezonu u kojoj će igrati Ligu šampiona, svi su složni u ocenama da sve ide kako treba, a mnogo promena u tim je uneo prvenstveno novi šef stručnog štaba Barak Bahar.

– Zadovoljni smo uslovima, teren je perfektan, vreme može i bolje, često je kiša, ali odgovara nam to za fudbal. Nastavljamo dalje da radimo, cilj je da se što bolje spremimo za sezonu koja sledi. Odigrali smo dve utakmice u Užicu, dosta slabijeg intenziteta, meč sa Zenitom je bio mnogo zahtevniji, bili smo dobri, ali mislim da možemo još bolje. Još uvek su pripreme, igramo kvalitetan turnir, tri izuzetno dobre ekipe i na nama je da se što bolje uigramo. U svaku utakmicu ulazimo ozbiljno, ali još uvek nismo dosegli pun fizički nivo.

Ove pripreme su za iskusnog defanzivca, Uroš Spajić želi da se vrati u optimalnu formu, sada je najavio meč sa Nečijem.

– Svaki trener ima svoj način rada, a kod novog šefa stručnog štaba je najveći fokus na intenzivnosti, posedu, reakciji na izgubljenu loptu i verujem da se to već nazire na terenu, i da će biti samo još bolje kako vreme bude odmicalo. Na nama je da slušamo, da probamo da ispoštujemo sve zahteve i verujem da će to biti kako treba. Sutra nas očekuje nova utakmica, još uvek su pripreme, ali kao što rekoh, naš pristup je ozbiljan, jer smo svesni da se spremamo za Ligu šampiona. Nefči je dobar protivnik, odigrali su kvalitetnu utakmicu protiv Zenita, svesni smo da su već dugo dominantni u Azerbejdžanu i radujemo se na novom odmeravanju snaga.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VODIO REAL DO TRIJUMFA: Kampaco MVP drugih utakmica u PO (VIDEO)

Košarkaši Real Madrida na korak su od plasmana na završni turnir Evrolige u Berlinu. I u drugoj utakmici pred svojim...

POVEZANE OBJAVE