ZVEZDA NASTAVLJA DA BLISTA: Ubedljiva pobeda u drugoj utakmici turnira u Rusiji, ponovo se istakli mladi igrači! (VIDEO)

Nakon pobede nad domaćim Zenitom, fudbaleri Crvene zvezde zabeležili su i drugu pobedu na turniru u Sankt Peterburgu. Izabranici Baraka Bahara ubedljivo su savladali Nefči iz Bakua sa 4-0.

Već u 9. minutu crveno-beli su vodili. Nakon akcije novajlija Olajinke i Krasoa, Ivanić je dobio loptu u prostor i imao svo vreme sveta da odluči kako će šutirati, što nije propustio.

Već osam minuta kasnije Stefan Mitrović je duplirao prednost. Kanga mu je poslao dugu loptu, a mladi krilni fudbaler po prijemu sam izgradio poziciju za šut i precizno naciljao donji bliži ugao gola tima iz Azerbejdžana.

Mitrović se potom našao i u ulozi asistenta, kada je u poslednjem minutu prvog poluvremena oduzeo loptu na sredini terena, a zatim brzo razmišljao u kontri i proigrao Bukarija, koji je bio siguran egzekutor, iako mu je golman skratio ugao, pa je povisio na 3-0 – što je bio i rezultat sa kojim se otišlo na pauzu.

Za prednost od 4-0 pobrinuli su se izdanci kluba. Posle lopte Kange u prostor, Lučić je ubacio na peterac, a nakon što je golman odbranio šut Mijatovića, na pravom mestu se našao Šljivić i zakucao loptu u mrežu.

Do kraja utakmice je Kanga nakon proigravanja Nikolića uputio zamalo neprecizan šut sa ivice šesnaesterca, kada mu je zasmetao i sudija koji nije stigao da se izmakne na vreme.

Barak Bahar se odlučio za formaciju 3-4-1-2, a nastupili su: Glazer (Popović od 45.) – Eraković (od 65. Milunović), Mijailović (od 65. Kanga), Dragović (Spajić od 45.) – Nedeljković (od 65. Nikolić), Stamenić (od 65. Ado), Bukari (Mijatović od 45.), Mitrović (od 65. Rodić) – Ivanić (Šljivić od 65.) – Kraso (Kangva od 65.), Olajinka (od 65. Lučić).

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Milojević nakon remija: Evo šta je izjavio trener Zvezde

Fudbaleri Vojvodine i Zvezde odigrali su nerešeno u Novom Sadu u okviru 32. kola Superlige Srbije, a rezultat...

POVEZANE OBJAVE