AKTIVIRANA STARA ŽELJA: Zvezda pronašla zamenu za Kampaca, već poslata i ponuda?

Odmah nakon što je završena poslednja utakmica u sezoni obelodanjeno je da će Crvenu zvezdu napustiti Luka Vildoza, Filip Petrušev, Fakundo Kampaco i Ognjen Dobrić, dok je Stefan Marković objavio kraj karijere.

Ipak, za sada je zvanično u drugom klubu jedino Luka Vildoza. Petrušev odlično igra u Letnjoj ligi i nameće se Filadelfiji, mada je sinoć već doveden njegov bivši saigrač iz Mege Marko Simonović, koji bi mogao da predstavlja idealnu zamenu.

Sa druge strane, u vezi sa Kampacom vlada zatišje, iako su španski mediji uvereni da se vraća nazad u Real Madrid.

Prema navodima portala “Maxbet Sport“, tim sa Malog Kalemegdana već radi na pronalasku zamene, pošto je poslata ponuda Kevinu Pengosu, koji je stara želja srpskog kluba.

Prošle sezone je zbog velikih problema sa povredama odigrao samo 16 utakmica u Evroligi, uz solidan prosek od 8.9 poena i 3.4 asistencije.

Do sada je, pored Simonovića, angažovan i povratnik Dejan Davidovac, koji je prethodnu sezonu odigrao u dresu moskovskog CSKA, dok je sa Lukom Mitrovićem produžen ugovor.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE