Ataman želi i Partizanovog dželata!

Panatinaikos je posle katastrofalne sezone i angažovanja Ergina Atamana kao novog trenera apsolutno najaktivniji na tržištu i odradiće se gotovo kompletna rekonstrukcija tima.

Mnogi igrači su već zvanično napustili atinske zelene, a među prvima su angažovani iz redova srpskih večitih rivala Luka Vildoza i Matijas Lesor. Pre njih je stigao i Kostas Adetokunbo, a juče je odjeknula prava bomba u vidu prelaska Kostasa Slukasa iz redova najvećeg rivala Olimpijakosa.

Kao želja tima iz Atine pominje se i Atamanov zemljak Onuralp Bitim, navodi “Sport Digitale”.

On je bio jedan od predvodnika tima Burse koji je prošle sezone stigao do finala Evrokupa, predvođen srpskim trenerom Dušanom Alimpijevićem.

Na tom putu su izbacili i Partizan, čijim navijačima upravo Bitim nije ostao u dobrom sećanju, pošto je u toj utakmici bio čovek odluke. On je tada zabeležio dabl-dabl učinak od 20 poena i 10 skokova, a 17 poena je ubacio kada se utakmica lomila u završnici.

Bitim je trenutno deo Čikago Bulsa, odnosno njihovo razvojnog tima Vindi Siti Bulsa, a PAO pomno prati razvoj situacije u vezi sa njim.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE