Bivši fudbaler Zvezde se oglasio posle strašne povrede i nahvalio Olajinku: Postaće miljenik navijača

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i mladi reprezentativac Srđan Plavšić doživeo je povredu glave na pripremnoj utakmici praške Slavije u petak, a sve je izgledalo veoma opasno.

Srećom, omaleni fudbaler se oglasio i poručio da je u dobrom stanju.

Do povrede je došlo tako što sam pokušao da zaustavim kontru i opasan napad protivnika. Uspeo sam da izbijem loptu igraču, ali onda pomalo i nesrećan trenutak. Padali smo obojica i u tom padu, ja sam glavom pao direktno na njegovu kopačku. Kada je podigao nogu direktno me je isekao… Povreda nije toliko strašna, kako je moglo da bude. Bio sam u bolnici, prošao sve preglede glave. Na svu sreću nisam morao na operaciju. Doktor mi je rekao da ću morati da nosim konce od šest do osam dana. Tek posle toga ću moći da se vratim na teren. Posle svih pregleda uveče su me pustili da se vratim u hotel, tako da sam sada sa ekipom, otkrio je Plavšić za Kurir, otkrivši i da sve vreme kada je doživeo povredu nije bio svestan šta se dešava.

Prvo moram da kažem da je njegovo prezime Olajinka, a ne Olanjinka, kako mnogi naši mediji prenose. Piter je mnogo dobar fudbaler, dugo je bio jedan od glavnih igrača ovde u Slaviji. Mislim da je čak i najbolji strelac u evropskim utakmicama za Slaviju. Ima osećaj za gol, zna da oseti grešku protivnika, mnogo trči i radi za ekipu. Što je najvažnije postiže golove. Mogu da kažem da je Zvezda odradila odličan posao što se njega tiče. Postaće miljenik navijača svojim zalaganjem na terenu, u to sam siguran, nahvalio je novog fudbalera Zvezde sada već bivši saigrač.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OPROŠTAJ OD MADRIDA: Sjajni Čeh izbacio Nadala!

Španski teniser Rafael Nadal neće igrati četvrtfinale mastersa u Madridu. Poražen je sa 2:0 od Čeha Jirija Lehečke pred domaćom...

POVEZANE OBJAVE