“NIKADA NISI BIO LIDER” – Navijači Olimpijakosa izdali oštro saopštenje zbog prelaska Slukasa u PAO, uporedili ga sa Spanulisom!

Ovaj košarkaški prelazni rok u Evropi će se sasvim sigurno pamtiti, između ostalog, i po prelasku Kostasa Slukasa iz redova Olimpijakosa u Panatinaikos.

Grčki reprezentativac je za rekordnu zaradu promenio klupske boje najljućih rivala, a navijači kluba iz Pireja juče su odmah reagovali saopštenjem, u kom nisu štedeli dojučerašnjeg miljenika.

Kada smo videli da si neraspoložen na proslavi šampionske titule – nisi čak ni slavio – prišli smo da razgovaramo. Kada smo seli da pričamo, zahvalio si nam se na svemu, posebno na podršci koju ste dobijali u teškim trenucima. Rekao si da želiš da ostaneš duže od bilo koga, ali da si u problemu jer kod Barcokasa ne igraš mnogo.

Rekli smo ti da je ekipa iznad svega i da želimo da se nađeš na pola puta sa trenerom, koji ima našu podršku. Stavio si svoj ego iznad tima.

Glavni razlog zbog kojeg si lažov i izdajnik je taj što kada smo ti rekli da ako se ne slažeš sa trenerom, barem ne pređeš u Panatinaikos. Ti si skočio i rekao da nećeš preći tamo ni za 10 miliona evra.

Rekli smo ti da smo to već čuli i savetovali da ne reagujete tako oštro. Odgovorio si da nikada nisi bio izdajnik i da si odbio mnogo novca kako bi bio u Olimpijakosu.

Sve navedeno dokazuje da si sve vreme glumio, da si davno razgovarao sa našim neprijateljima i prodao bajku nama i celoj porodici Olimpijakosa.

Baš nas briga što si otišao u Panatinaikos jer su te naša uprava i naš trener zapravo odbacili, stoji u saopštenju, u kom je akcenat stavjen i na poređenje sa Vasilisom Spanulisom, koji je svojevremeno napravio suprotan potez.

Nikada nisi bio i nikada nećeš biti lider. On je išao protiv prljavog sistema i sa 28 godina promenio istoriju evropske košarke. Odbio je PAO, zbog čega ga navijači Olimpijakosa obožavaju, poručili su navijači crveno-belih.

Slukas je deset godina – u dva navrata – sa uspehom nastupao za Olimpijakos. U Pireju se afirmisao nastupajući za njih od 2008-2015. godine, kada je otišao u Fener kao jedan od najboljih igrača u Evropi, da bi se vratio pre tri godine.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE