Veliko zimsko pojačanje Zvezde ne igra zbog kazne

Kao najveće zimsko pojačanje u prethodnom prelaznom roku u Crvenu zvezdu stigao je desni bek Aleks Vigo, koji je doveden na pozajmicu iz River Plate na godinu dana, uz opciju otkupa za veliko obeštećenje od 2,5 miliona evra.

On je tada pokrio potpuno deficitarnu poziciju desnog beka, koju je tokom prvog dela sezone silom prilika morao da pokriva Strahinja Eraković. Međutim, nije jedini koji je tada angažovan, pošto je očekivanja opravdao i Lazar Nikolić koji je došao iz Javora.

Vigo se odmah istakao u ofanzivnom delu, ali su uočene mane u odbrambenoj fazi, pa se već duže vreme govorilo o tome da će napustiti klub.

Sada je, kako javljaju domaći mediji, izgleda i kažnjen od strane trenera Baraka Bahara zbog kašnjenja na klupske aktivnosti u Sankt Peterburgu, pa zato nije odigrao ni minut u pobedama nad Zenitom i Nefčijem.

Uz to šansu maksimalno koristi mladi Kosta Nedeljković, koji je prekomandovan iz Grafičara ovog leta, dok je Nikolić standardno dobar.

Ostaje da se vidi da li će Vigo usled velike konkurencije i broja utakmica dobiti još prilika u srpskom šampionu, ali je daleko od prve opcije, a šanse da se za njega izdvoji pomenuta otkupna klauzula deluju gotovo nikakve, posebno kada se uzme u obzir to da su ovog leta stigla neka jako kvalitetna pojačanja bez obeštećenja.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NASTAVLJA USPEŠNU LOZU: Srpska stonoteniserka nakon senzacije na korak od Olimpijskih igara!

Srpska stonoteniserka Izabela Lupulesku nalazi se na korak od plasmana na Olimpijske igre koje će se ove godine održati...

POVEZANE OBJAVE