Panter o novini Evrolige: Ne želim to da igram

Evroliga je uvela novinu za novu sezonu, a to je da će se igrati plej-in. Kapiten Partizana, Kevin Panter nije oduševljen tom idejom o čemu je pričao u izjavi za Basket-njuz.

-Ne sviđa mi se. Imamo 34 utakmice u osnovnom delu prvenstva i bolje je da u njima dobijemo učesnike četvrtfinala, rekao je Panter i dodao:

-Žao mi je, ali liga je suviše konkurentna. Od vrha do dna tabele koncentrisan je veliki broj kvalitetnih ekipa, da bismo sad još ubacili i plej-in.

On je priznao da sezona u Evroligi dugo traje i dodao da novi format daje prednost slabijim timovima.

-Ne znam da li bi plej-in značajno produžio sezonu, ali bi i to trebalo uzeti u obzir. Sezona je već duga i intenzivna. Igrači se žestoko bore u te 34 utakmice. Bolje da ostavite sve kako je bilo, trebalo bi da plasman u plej-of odredimo na tabeli, naveo je Panter i dodao:

-Žao mi je svih zavisnika košarke, volim vas, ali shvatite da smo mi to koji moramo da igramo. Ne želim da igram nikakve plej-in utakmice.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE