Bivši košarkaš Zvezde napušta Španiju i potpisuje za nekadašnjeg prvaka Evrope

Posle blistavih sezona u poljskoj Zelenoj Gori i španskom Breoganu, srpski košarkaš Nemanja Nenadić mogao bi da se otisne u Francusku.

Prema saznanjima tamošnjih medija, bivši košarkaš Crvene zvezde i FMP-a je želja nekadašnjeg prvaka Evrope Limoža, a kao prednost u njegovoj igri navodi se raznovrsnost i različite mogućnosti koje donosi timu.

Nenadić je afirmaciju stekao u FMP-u, za koji je prvi put igrao u sezoni 2017/18, kada se izborio i za mesto u timu Crvene zvezde. Potom je bio na pozajmici u Megi, a ključna je bila njegova druga sezona u redovima tima iz Železnika (2020/21), kada je pružao briljantne partije.

Nakon toga je u istom ritmu nastavio i u bivšem evroligašu Zelenoj Gori, pošto je u Poljskoj često beležio i tripl-dabl učinke, a neretko je bio zapažen i prošle sezone u ACB ligi, igrajući za “srpski” Breogan, upisavši prosečno 8,7 poena, 3,4 skoka i 1,5 asistenciju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE