Đurić opleo po upravi Partizana i Nathu

Bivši predsednik Partizana Dragan Đurić kritikovao je aktuelnu upravu kluba ali i fudbalera Partizana Bibrasa Natha.

Đurić je sa uspehom predvodio crno-bele, a u njegovom mandatu osvojili su šest uzastopnih titula šampiona Srbije. Nekadašnji prvi čovek FK Partizan nije zadovoljan situacijom u svom nekadašnjem klubu.

-Tragedija je što Natho nešto priča. Čovek ima 45-46 godina, stariji je od mene. Došao je tu iz Izraela da on govori Partizanovim klincima da neće osvojiti titulu. Sve je jasno kad je on jedan od glavnih igrača, onda možete da zamislite kakav je to tim. Kako i da osvoje titulu kad se ne pojačavaju? Svi dovode nekog, Zvezda, Čukarički, Vojvodina, samo Partizan izmišlja nekakva pojačanja iz Severne Koreje ili drugih liga iz Afrike. Katastrofa, rekao je Đurić za Informer i dodao:

-Ljudi koji vode klub nisu u stanju da plate struju, a onda bi neki igrač trebalo da im poveruje da će mu redovno isplaćivati platu? Pa, gde to ima!? Žao mi je što država dopušta propast i neće da se umeša. Ako prođe još malo vremena, tu ni država neće moći da pomogne. Ova uprava funkcioniše kao da joj je cilj da uništi Partizan.

Partizan iza sebe ima katastrofalnu sezonu gde je završio na četvrtom mestu u Superligi Srbije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE