Ipak ništa od povratka u Italiju: Mauro Ikardi u transferu vrednom 10 miliona evra napustio PSŽ!

Mauro Ikardi je u prošloj sezoni vratio svoju karijeru u Galatasaraju, a kako sada stvari stoje, Argentinac će ostati u Turskoj.

Pozajmica se završila, ali ga je PSŽ pristao prodati istanbulskom velikanu po ceni od 10 miliona evra, javlja pouzdani Fabricio Romano.

Nekadašnji napadač Intera i svojevremeno najbolji strelac Serije A bio je ubojit u prošloj sezoni turskog prvenstva, iako je odigrao samo 24 ligaške utakmice.

Postigao je 22 pogotka i podelio sedam asistencija s ključnom ulogom za Galatino osvajanje prvenstva Turske. U kupu je bio autor pogotka i asistencije u dva nastupa.

Učinak je to bolji nego za prethodne dve i po godine u dresu PSŽ-a u kojem nikako nije uspevao opravdati 50 miliona evra uloženih u njegov transfer iz Intera u leto 2020. godine.

Zanimljivo, Ikardi se jedno vreme spominjao kao potencijalno pojačanje Milana, gradskog rivala Intera, ali po svemu sudeći temperamentni Argentinac nije uspeo pronaći zajednički jezik s ‘Rosonerima’.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznato kada se na teren vraća centar Mege

Košarkaši Mege neočekivano lako su se plasirali u polufinale plej-ofa ABA lige pošto su u dva meča ubedeljivo savladali...

POVEZANE OBJAVE