Bivši reprezentativac i startni bek Zvezde na probi u Vojvodini

Nekada je Marko Petković zajedno sa Milanom Rodićem predstavljao veliki bekovski potencijal u OFK Beogradu. Desni bek je karijeru potom nastavio u Crvenoj zvezdi, kada se za njega vodila velika borba između večitih rivala.

Rodić je, sa druge strane, potpisao za Zenit, ali je sudbina htela da baš on postane miljenik navijača Zvezde i nezamenjivi član prve postave (najčeće i jedini levi bek), u najboljem periodu za klub iz Ljutice Bogdana u novijoj istoriji.

Sa druge strane, Petkovića je takođe put dalje vodio u Rusiju, gde je igrao za moskovski Spartak, da bi se nakon toga vratio u srpski fudbal i sa uspehom nosio dres TSC-a. U tom periodu je dobio šansu i u reprezentaciji Srbije, za koju je zabeležio četiri nastupa.

Međutim, on je od januara slobodan fudbaler, pošto je raskinuo ugovor sa mađarskim Honvedom, a novi povratak u srpski fudbal mogao bi da usledi ovog leta, takođe u klub sa severa zemlje.

On je naime stigao na probu u Vojvodinu i već danas se našao u protokolu za pripremnu utakmicu protiv Slaven Belupa, koja je u toku. Ostaje da se vidi da li će uspeti da se izbori za ugovor.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE