Zvezda razmatra mogućnost povratka eksplozivnog beka!

Sve je više imena koje Crvena zvezda razmatra kao pojačanja za novu sezonu, ili onih sa kojima su već navodno stupili u kontakt i poslali ponudu.

Nakon Kevina Pengosa – koji je dugogodišnja želja kluba – na Malom Kalemegdanu razmatraju i mogućnost povratka eksplozivnog beka Ostina Holinsa, nakon sezone koju je proveo u izraelskom Makabiju iz Tel Aviva, navodi dobro obavešteni izraelski novinar Arel Ginsber.

Makabi je nedavno zvanično objavio da je saradnja sa Holinsom završena, a prema saznanjima Ginsbera Zvezda je zainteresovana, ali su prepreka određena finansijska razmimoilaženja.

Američki bek je pretprošle sezone, kada je tim predvodio Dejan Radonjić, prosečno u Evroligi u dresu Zvezde beležio nešto više od 8 poena, ali se u Makabiju nije dobro proveo.

Na 19 utakmica postigao je samo 35 poena, a klub je ubrzo u toku sezone prestao da ozbiljnije računa na njega.

Pre Zvezde je dve dobre evroligaške sezone imao u Zenitu iz Sankt Peterburga, a sveukupni prosek u elitnom evropskom takmičenju mu je 7,6 poena, uz 1,8 skokova i 0,9 asistenicja, tokom četiri sezone koliko je proveo na najvišem evropskom nivou.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA liga donela odluku: On je najbolji trener elitnog takmičenja

Trener košarkaša Oklahome Mark Dagnolt proglašen je za najboljeg trenera u NBA ligi, objavilo je to takmičenje. Dagnolt je predvodio...

POVEZANE OBJAVE