Odlasci kao na traci: Bahar precrtao još tri igrača?

Novi trener Crvene zvezde Barak Bahar je uneo velike promene u tim. Počevši od odlaska Milana Borjana i Aleksandra Pešića, te smanjene uloge Aleksandru Kataiju, sada se, prema saznanjima Telesporta očekuju još neke slične.

Naime, novi šef struke odlučio da mu Gelor Kanga nije potreban. Nema nikakvih sukoba ili bilo čega sličnog, prosto, Bahar ne vidi Gabonca sa srpskim pasošem kao nekoga ko je nezamenljiv, štaviše, ne vidi ga ni u ulozi koju je do sada imao. Upravi je saopšteno da Kanga nije u ozbiljnim planovima i sugerisano da je rastanak najbolje rešenje, u najmanju ruku neće mu se praviti problem da ode.

Diskutabilan je status i Stefana Lekovića. Razlog je taj što je na stadion Rajko Mitić stigla ponuda Siti grupe od četiri miliona evra za talentovanog štopera. U ovom trenutku se ne zna šta će biti odlučeno, mada naši izvori navode da su crveno-beli bliži odluci da prodaju 19-godišnjeg defanzivca. Ključna će biti odluka Bahara, treba da se izjasni u kakvoj ulozi vidi Lekovića, te da li vredi odbiti ponudu ili će on završiti u nekom od klubova koje drže vlasnici Mančester Sitija.

Ponuda je stigla i za Strahinju Erakovića. On navodno ima neformalni dogovor sa klubom da ostane barem još šest meseci, sada, na jednoj strani je Liga šampiona kao izazov, na drugoj stari interesnt Zenit koji je na sto stavio sedam miliona evra, ali ostaje da vidimo koja će biti odluka trenera Bahara.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE