Oglasio se Mirotićev agent: Evo šta kaže o njegovom narednom klubu

Već danima se spekuliše o budućnosti krilnog centra Barselone Nikole Mirotića. On je povezivan sa brojnim klubovima ovog leta, između ostalog sa večitim rivalima Crvenom zvezdom i Partizanom, a sada se oglasio i njegov agent koji je otkrio šta se zapravo dešava kada je Mirotićeva sudbina u pitanju.

Pojedini mediji su išli do toga da je Mirotić već postigao dogovor prvo sa Crvenom zvezdom, nešto kasnije i sa Partizanom, međutim ništa od toga nije istina. U izjavi za RAC1 to je potvrdio i njegov agent, Igor Krespo, koji je dodao da on i Nikola ne pregovaraju ni sa jednim timom dok ne reše status u Barseloni.

Sve je jasno mesecima. Kada je klub predložio raskid ugovora, složio sam se sa tim. Rekao sam igraču da polako bira narednu destinaciju, ali da prvo moramo rešiti situaciju sa Barselonom, kako bismo krenuli dalje. Nemam pojma da li će zainteresovani klubovi sačekati ili ne naš dogovor sa Barselonom, istakao je on i dodao:

Ne znam ni da li će ovaj dogovor biti tu. Logično je da postoji interesovanje za njega, čudno bi bilo da je drugačije. Mislim da se na tržištu kotira kao najbolji igrač u Evropi. Sa Barselonom sam bio jasan: neću ni o čemu pregovarati dok se situacija sa njima ne reši. Štaviše, ne mogu ni pravno, zaključio je Krespo.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ATP MADRID: Još jedna predaja, Kanađanin u finalu

Na mastersu u Madridu došlo je do još jedne predaje meča. Janik Siner nije ni izašao na četvrtfinalni meč zbog...

POVEZANE OBJAVE