BARSELONA ŽELI I DRUGOG ERNANGOMEZA: Huančo otkrio kolike su šanse za to

Jedna od najvećih bombi prelaznog roka u Evropi ovog leta jeste angažovanje Huanča Ernangomeza od strane Barselone – posebno jer ga je praktično ukrala najvećem rivalu Real Madridu – pošto je u jednom trenutku delovalo da će se vratiti u matični klub.

I pre potpisa ugovora sa najkorisnijim igračem poslednjeg Evropskog prvenstva, pojavila se informacija da je želja Barse i njegov brat Huančo, međutim izgleda da nije obostrana.

Normalno je da se špekuliše jer je moj brat potpisao za Barselonu. Ali špekulacije su samo špekulacije. Ljudi uzimaju zdravo za gotovo stvari koje nisu istinite, otkrilo je špansko krilo u intervjuu za Marku.

Njegov cilj ostaje uspeh u NBA ligi i potvrđuje da će i naredne sezone igrati preko okeana.

To je ostvarenje sna za koje nikada nisam prestao da se borim, uprkos svim preprekama koje su mi stajale na putu. Moj san je oduvek bio da igram u NBA i zbog toga ću ga nastaviti, rekao je Huančo.

Huančo je profesionalnu karijeru, za razliku od brata, počeo u Estudijantesu 2014. godine, odakle se posle samo dve sezone otisnuo u NBA ligu, gde je nastupao za Denver, Minesotu, Boston, San Antonio, Jutu i Toronto.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Veliki napredak Nadala na ATP listi

Očekivano, španski teniser Rafael Nadal je napredovao na ATP listi. Naime, nakon turnira u Brizbejnu početkom sezone, Rafa se aktivirao...

POVEZANE OBJAVE