Fener doveo i drugog centra za dva dana, ali posle Madara još jedno pojačanje izazvalo bes prethodnog kluba!

Nakon Jama Madara i Jorgosa Papajanisa, Fenerbahče je za veoma kratko vreme angažovao i treće pojačanje.

U pitanju je krilni centar Nejt Sestina, koji stiže iz redova finaliste Evrokupa Turk Telekoma, za koji je prethodne sezone beležio u proseku 10,4 poena i 4,6 skokova u drugom po rangu evropskom takmičenju.

Ovaj 26-godišnjak je visok 206 centimetara i pokriva obe centarske pozicije, a specijalnost mu je šut za tri poena.

Tim koji predvodi Dimitris Itudis biće mu treći u Turskoj, pošto je igrao i za Markezefendi, a evropsku karijeru započeo je u Hapoel Holonu.

Igrao je na koledžima Buknel i Kentaki, kao i u razvojnoj NBA ligi za Long Island Netse.

Međutim, prethodna dva pojačanja dolaze uz velike kontroverze i pobunu bivših klubova. O situaciji sa ugovorom Jama Madara u Partizanu i sukobu crno-belih sa agencijom Beobasket, koja zastupa mladog pleja, već je dosta rečeno, a predsednik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos je podigao buru i u vezi sa Papajanisom, za kog tvrdi da je nateran da ode u redove turskog šampiona.

Papajanis je otišao i potpisao ugovor sa Fenerbahčeom bez našeg znanja. Nakon toga je rekao da je to što je uradio pogrešno i da bi ostao u Panatinaikosu. Na kraju, otišao je uz reči da njegovi roditelji žele da on igra za Dimitrisa Itudisa, tvrdi Janakopulos.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE