Idu Partizanovim stopama: Panatinaikos prekinuo saradnju sa poznatom agencijom

Pretohodnih dana dešavala se prava košarkaška bura na relaciji Miško Ražnatović – Partizan zbog transfera Jama Madara u Fenerbahče. Srpski klub je odlučio prekid saradnje sa Beobasketom, a sada je slično postupio i grčki Panatinaikos ali sa agencijom Netvork i to ponovo zbog transfera u Fenrebahče.

Vlasnik Dimitris Janakopulos je istakao da klub prekida svaki vid saradnje sa agencijom Netvork koja zastupa i Dimitrisa Itudisa, trenera Fenerbahčea.

Svađa je nastala zbog odlaska Jorgosa Papajanisa iz Panatinaikosa u Fenerbahče. Ovakav potez igrača je razljutio vlasnika Panatinaikosa koji je optužio vlasnika agencije Nikosa Spanosa da je samo želeo da zaradi na menadžerskoj proviziji, a išao je toliko daleko da je optužio i Itudisa za istu stvar.

Panatinaikos više neće raditi sa bilo kojim predstavnikom agencije Nikosa Spanasa jer klub ne želi da bude uvučen u njihove prljave igre, rekao je Janakopulos i dao detaljnije objašnjenje:

Itudis i Spanos ne žele da puste Tajlera Dorsija da napusti klub iako igrač nije napstupao uopšte u finalu šampionata samo zato jer znaju da će doći dok nas.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA: Dončić predvodio Dalas do vođstva u seriji, Vestbruk isključen

Košarkaši Dalasa su slavili u trećem meču u seriji protiv Klipersa 101:90 i došli do vostva 2:1 u seriji. Bio...

POVEZANE OBJAVE