NESMOTRENOST CRNO-BELIH: Partizan poklonio pobedu Austrijancima (VIDEO)

Fudbaleri Partizana zabeležili su i drugi poraz na pripremama. Oni su danas izgubili od austrijskog Šturma sa 2:1. Nakon dobrog početka, sa dve greške su dozvolili rivalu potpuni preokret.

Crno beli su poveli u 7. minutu susreta. Kvinsi Menig je asistirao a Nemanja Nikolić realizovao šansu. Pre pogotka je Filipović šutirao pravo u golmana austrijske ekipe.

Šturm je u 18. minutu pokušao ali je lopta pravo pogodila Aleksandra Jovanovića na golu crno-belih. Imali su šansu i u 30. minutu, ali su defanzivci Partizana intervenisali.

Austrijanci su uspeli da stignu do izjednačenja. Jančer je u 37. minutu realizovao penal koji je skrivio Filipović igrajući rukom prilikom centaršuta protivnika.

Od gola Šturma nije bilo više uzbuđenja pa se nerešenim rezultatom otišlo na odmor.

U ranoj fazi nastavka je austrijska ekipa potpuno preokrenula. Poveli su sa 2:1 u 53. minutu nakon autogola Svetozara Markovića nakon što crno-beli nisu uspeli da izbace loptu iz šesnaesterca.

Partizan je u drugom delu najbolju priliku imao u 65. minutu. Nakon akcije je Živković pogodio stativu. Do kraja meča izabranici Igora Duljaja nisu uspeli da stignu bar do remija.

Partizan – Šturm Grac 1:2 (1:1)

Nikolić 7′ Marković (ag.) 53′ – Jančer (p.) 37′

Partizan: Jovanović, Ilić, Marković, Filipović, Antić, Kanute (od 58′ Natho), Belić, Trifunović, Pantić, Menig, Nikolić (od 46′ Pavlović)

Šturm: Šerpen, Goren, Stanković, Votrih, Sarkaria, Janšer, Horvat, Emega, Demaku, Hirlander, Gejrhofer, Dante

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DOLAZI SA VOŠOM U HUMSKU: Bivši igrač Zvezde imao poruku pred Partizan

Fudbaleri Vojvodine u 3. kolu plej-ofa Superlige Srbije gostuju Partizanu. Trenutno su petoplasirani i imaju pet poena zaostatka od Radničkog...

POVEZANE OBJAVE