MOGAO KOD NJEGA U PANATINAIKOS: Lesor govorio o Panteru i otkrio gde je mislio da će preći

Ovog leta je Matijas Lesor prvi digao sidro posle odlične Partizanove sezone i otišao iz kluba, potpisavši za Panatinaikos. Delovalo je da će u slično vreme isto učiniti i Kevin Panter koji je imao bogatu ponudu Barselone, ali takođe ga je želeo i grčki tim.

Ipak on je na kraju ostao, a opcija je bila i NBA liga, međutim nedovoljno zadovoljavajuća.

O doskorašnjem saigraču je za grčke medije govorio Lesor.

Nas dvojica imamo mnogo toga zajedničkog. Da ne ulazim u detalje, ali mnogo toga nas spaja. Često smo se šalili i pričali da ćemo čekati ko će prvi da potpiše, pa onda ovaj drugi da ode isto tamo. Sve se, međutim, odigralo brzo i na lud način. Svi su misili da će preći u Barselonu, uključujući i mene. Ali, situacija se preokrenula i ostao je u Partizanu sa odličnim ugovorom, kakav i zaslužuje. Srećan sam zbog njega, a voleo bih da u budućnosti ponovo igramo zajedno, uživao sam u našoj saradnji. Voleo bih da igram sa bilo kojim saigračem iz Partizana jer smo formirali sjajnu grupu ljudi i jedinstvenu vezu među nama. Kevina smatram porodicom, on je moj brat i to je veće od košarke. Naše prijateljstvo će trajati večno, uveren sam u to, rekao je francuski centar.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE