Nakon Mirotića, Partizan ulazi u trku za drugog najtraženijeg igrača ovog leta?!

Ovog leta je pravu pometnju na košarkaškom tržištu napravio Nikola Mirotić, nakon što je napustio Barselonu ranije, jer katalonski klub nije želeo da do kraja isprati njegov veliki ugovor.

U trku za potpis nekadašnjeg španskog reprezentativca odmah su se uključili Olimpijakos, Panatinaikos, Olimpija iz Milana, Monako, ali i večiti srpski rivali Crvena zvezda i Partizan.

Isprečio se međutim problem dogovora u vezi sa raskidom ugovora sa dosadašnjim klubom, odnosno u vezi sa iznosom koji će mu biti isplaćen od preostalog dela ugovora.

Mnogi su zbog toga odustali od njega jer nisu želeli da se nađu u naizvesnosti, a prema poslednjim informacijama Mirotić bi već ovog vikenda mogao da potpiše za Partizan!

Ipak, novi šampion ABA lige se, prema navodima izraeskog novinara Tomera Givatija, neće zaustaviti na tome.

Nova uzbuđenja na tržište je donela neočekivana informacija da Fenerbahče više ne računa na Nika Kalatesa, jednog od najboljih plejmejkera u Evropi, a situaciju u vezi sa njim prate i beogradski crno-beli.

Kalates se već dovodio u vezu sa nekoliko klubova, između ostalih i sa Olimpijakosom.

Pre turskog tima grčki plej je igrao za Barselonu i Panatinaikos.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEDOVOLJAN TRIPL DABL JOKIĆA: Lejkersi prekinuli crni niz protiv Denvera! (VIDEO)

Košarkaši Denvera nisu uspeli da iskoriste prvu meč loptu za plasman u polufinale zapadne konferencije. Lejkersi su posle 11 uzastopnih...

POVEZANE OBJAVE