DOK SE ČEKA NA NOVAKOV PETI UZASTOPNI: Srbi već osvojili i drugi trofej na Vimbldonu!

Nakon ekstratalentovane Lune Vujović, koja u u finalu U14 Vimbldona nije dozvolila ni šansu domaćoj igračici Holi Smart, iako joj je ovo prvi turnir na travnatoj podlozi, još jedan Srbin je podigao trofej.

Nenad Zimonjić je treći put osvojio najprestižniji turnir, naravno ovog puta u veteranskoj konkurenciji, u miks dublu sa Australijankom Rene Stabs.

Njih dvoje su u finalu savladali Grega Rusedskog i Končitu Martinez, veoma ubedljivo sa 2-0, po setovima 6:2 i 6:2.

Ni pre toga nisu izgubii ni set, u ukupno tri odigrana meča, pošto su im Martina Navratilova i Mark Vudford predali meč.

Zimonjić je 2008. i 2009. godine dva puta uzastopno trijumfovao u muškom dublu na Vimbldonu, u tandemu sa Danijelom Nestorom.

Nažalost, mladi Branko Đurić je u paru sa Arturom Geom iz Francuske poražen u finalu juniorskog turnira od Jakuba Filipa iz Češke i Italijana Gabrijelea Vulpite sa 2-0, po setovima 6:3 i 6:3.

Čeka se ono glavno, pošto Novak Đoković u velikom finalu vodi borbu sa Karlosom Alkarazom za svoju osmu titulu, petu uzastopnu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Milojević izneo očekivanja pred duel sa Vojvodinom, govorio i o bivšim igračima Zvezde u redovima rivala

Nakon dve uzastopne pobede u Večitim derbijima protiv Partizana, fudbaleri Crvene zvezde sutra od 17.30 gostuju Vojvodini u utakmici...

POVEZANE OBJAVE