DULJAJ PRED NOVU SEZONU: Navijači dođite, mnogo ste nam potrebni!

Fudbaleri Partizana porazom od Šturma okončali su pripreme u Sloveniji.

Pred početak nove sezone, o očekivanjima se oglasio trener crno-belih Igor Duljaj.

U emisiji “Partizanov podcast” on je govorio o aktuelnom prelaznom roku:

Što se tiče napadača imamo igrače koji su jaki na lopti, koji umeju da je zadrže, ono što sada tražimo je neko ko traži dubinu, ko je eksplozivan, ko može da napravi puno problema poslednjoj liniji. To znači da mora da bude izuzetno brz i agresivan u poslednjoj trećini. A kada govorimo o desetki imam već ime ali ne mogu da vam otkrijem jer smo u pregovorima. Izgleda sasvim drugačije od svih koji su bili u Partizanu, mnogo mi se sviđa kao igrač i nadam se da će klub uspeti da ga dovede, rekao je on.

Govorio je i o odlukama Aleksandra Šćekića i Nemanje Nikolića da se vrate u klub:

Mnogo znače veliki partizanovci poput Šćekića i Nikolića, oni kontrolišu atmosferu unutar tima, daju savete mlađim igračima. Daću vam jedan podatak, Nikolić je dobio ponudu od Partizana koja je uključivala i neke bonuse. Rekao mi je šefe, ja dolazim iz ljubavi prema Partizanu. Tu ljubav je pokazao tako što je na moj predlog odbacio sve bonuse iz ugovora koji su bili predviđeni. E to je neko ko je pravi partizanovac, to je neko ko stvarno voli Partizan, kada sutra bude ljubio grb znate da je to iskreno!, dodaje Duljaj.

Za kraj video intervjua imao je poruku navijačima:

Samo dođite, mnogo ste nam potrebni. Pogotovo na početku prvenstva kada se mnoge stvari rešavaju. Dođite da se radujemo zajedno!, zaključio je Duljaj.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Lids ide na Vembli! (VIDEO)

Fudbaleri Lidsa plasirali su se u finale plej-ofa za plasman u Premijer ligu pošto su na svom terenu u...

POVEZANE OBJAVE