IGRAJ NA ISKUSTVO: Iskoristi NAJVEĆE KVOTE na šampiona Vimbldona i sastavi dobitni tiket!

I pre početka Vimbldona – mnogi su se nadali da će se u velikom finalu sastati Novak Đoković i Karlos Alkaras, a nekoliko dana kasnije – ta predviđanja su se i obistinila.

Jedan od najvažnijih teniskih turnira prikazao nam je i ove godine vrhunske duele i neiuvesne borbe, a verujemo da tako nešto možemo da očekujemo i u finalu.

Mladi Španac je u polufinalu bio bolji od ruskog igrača, Danila Medvedeva, koji je imao zanimljivu izjavu nakon meča.

„Nisam igrao loše, ali on je veoma jak igrač. On je poput velike trojke. Tek mu je 20 a već je osvojio gren slem, igrao fenomenalno, već je sakupio dosta nedelja na mestu broj 1”, nahvalio je Medvedev Alkarasa.

A, da li je u pravu ili je prerano da ovako mladog igrača već izjednačimo sa legendama svetskog tenisa?

Saznaćemo već danas – nakon velikog finala. Samim plasmanom u meč za titulu, Đoković je ponovo ispisao istorije stranice. Ovo je 35. Grend slem finale za Novaka, te je tako prestigao Kris Evert, koja ima 34.

Kao i za sve prethodne mečeve i turnire, sportska kladionica Meridian je i za finale Vimbldona pripremila široku ponudu i fantastične uslove za online klađenje.

Za početak, ono što je potrebno da uradite jeste da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, verifikujete svoj nalog i nakon toga dobijate čak 4.000 RSD BONUSA u vidu POKLONA DOBRODOŠLICE!

Preuzmite bonus i upustite se u novu avanturu, jer Meridian ovde ne staje sa poklonima!

Na istom mestu vas čekaju i NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI, a na meridianbet.rs možete pronaći raznovrsnu ponudu.

Ono što je takođe dobro jeste što ne morate da brinete da li je vaš tiket dobitan ili ne! Zašto? Zato što u Meridianu možete iskoristiti i promociju „DOBITAK IZ DRUGOG SERVISA“, koja vam omogućava da ako igrate na Vimbldon – dobijete 50% bonusa od uloga, čak i kada je tiket rezultovan kao nedobitan!

Dakle, sve je spremno za novo veliko finale – uživajte u Vimbldonu uz Meridian!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE