IPAK STIŽE U ZVEZDU? Late Lat se doveo u nezgodnu situaciju

Crvena zvezda je za prvo direktno učešće u Ligi šampiona još tokom zime unapred obezbedila pojačanje u napadu u vidu Petera Olajine, koji je stigao iz Slavije i već dokazao kvalitet na pripremnim utakmicama.

Kao slobodan igrač stigao je i jedan od najboljih napadača francuske druge lige Žan-Filip Kraso, koji sjajno funkcioniše u tandemu sa Nigerijcem.

Iako se činilo da je srpski šampion nadomak realizacije transfera Emanuela Late Lata iz Atalante kao trećeg velikog pojačanja u špicu, to se nije dogodilo jer je igrač želeo da ostane u Sent Galenu, gde je igrao uspešno na pozajmici.

Kako javlja portal “Sportske“, švajcarski klub ipak neće moći da parira Zvezdinoj ponudi od 4.000.000 evra, a tim iz Bergama ne želi da razmatra opcije o pozajmici.

Tako se može desiti da je jedina opcija za Late Laza Crvena zvezda, međutim prethodnih dana su se pojavile informacije da su na stadionu “Rajko Mitić” odustali od angažovanja još jednog napadača, pošto trener Bahar smatra da mu je dovoljan kadar koji ima na raspolaganju, posle onog što je video na pripremnim utakmicama.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SPREMA SE POJAČANJE: Zvezda dovodi nekad najboljeg strelca Lige šampiona!?

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet u petak protiv Mege počinju polufinalnu seriju ABA lige. Crveno-beli su ligaški deo završili na prvom...

POVEZANE OBJAVE