MISLI SE I NA BUDUĆNOST: Zvezda potpisala drugog pleja u jednom danu! (FOTO)

Ono što se najavljivalo dobilo je večeras i zvaničan epilog. Mladi Nikola Topić potpisao je svoj prvi profesionalni ugovor sa Crvenom zvezdom.

Sin legende kluba Milenka Topića stavio je paraf na četvorogodišnji ugovor. Tako je u istom danu potpisan ugovor sa dva plejmejkera, nakon angažovanja Jaga Dos Santosa iz Ulma.

Prethodnu sezonu je počeo u prvom timu crveno-belih, gde je dobijao povremeno minute u Evroligi i ABA ligi, ali je ubrzo prosleđen na pozajmicu u OKK Beograd, gde je pružao briljantne partije u KLS-u, a kasnije i Superligi Srbije.

Paralelno je nastupao i u završnicama ABA lige i Evrolige za juniorski tim Crvene zvezde, gde je bio predvodnik ekipe. Ubacivao je i do 49 poena, a zabeležio je i indeks korisnosti 65.

Bio je član kadetske (U16) reprezentacije Srbije, dok je trenutno sa juniorskom, koju čeka Evropsko prvenstvo u Nišu. U nacionalnom timu sarađuje sa nesuđenim trenerom Nenadom Stefanovićem, pošto se prošle sezone zakomplikovala realizacija pozajmice u FMP, pa je završio u OKK-u.

Pošto su crveno-beli ovog leta već angažovali proverena pojačanja u vidu Miloša Teodosića i Šabaza Nejpira, a danas i Dos Santosa, Topić će najverovatnije ponovo na pozajmicu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznati svi učesnici F4 vatropolo Lige šampiona

U vaterpolo Ligi šampiona, na kolo pre kraja je poznato koja četiri tima će igrati u završnici. Od ranije je...

POVEZANE OBJAVE