Evroliga objavila raspored: Poznato protiv koga startuju večiti, ovo je tačan datum prvog derbija

Nova evroligaška sezona apočinje 5. oktobra, a u prvom kolu će Partizan gostovati Makabiju, a Crvena zvezda će dočekati Asvel.

Prvi večiti derbi u evroligaškoj sezoni, zakazan je za 26. oktobar, kada će domaćin biti Partizan dok će ‘crveno-beli’ ugostiti gradskog rivala 4. januara.

Partizan će na početku sezone imati nešto teži raspored od Crvene zvezde, pošto posle puta u Tel Aviv gostuje Asvelu, potom dočekuje Barselonu i gostuje Olimpijakosu, pre derbija u petom kolu. S druge strane, Zvezda će posle duela sa klubom iz Vilerbana gostovati Žalgirisu, dočekati Monako i zatim igrati sa Virtusom u Bolonji.

Što se tiče ostalih utakmica u elitnom takmičenju, već na startu nas čeka duel između Panatinaikosa i Olimpijakosa, čije rivalstvo je došlo do usijanja neočekivanim transferom Kostasa Slukasa u redove ‘zelenih’.

Real će gostovati Baskoniji, Barselona dočekuje Anadolu Efes, u Istanbulu se sastaju Fenerbahče i Armani, dok će nemački derbi između Bajerna i Albe biti odigran u Minhenu. U ostalim mečevima sastaju se Virtus i Žalgiris, Valensija i Monako.

 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Dogovoreno: Bahar popustio, Zvezda uštedela!

Kako prenose mediji u Izraelu, Crvena zvezda je postigla dogovor sa bivšim trenerom Barakom Baharom oko isplata primanja. On je...

POVEZANE OBJAVE