Najveće Zvezdino pojačanje: Nejpir se oglasio nakon novog angažmana!

Crvena zvezda je ovog leta angažovala nekoliko pojačanja među kojima je najzvučnije ime doskorašnji košarkaš Olimpije iz Milana, Šabaz Nejpir.

Nejpira je italijanski klub je pokušao da zadrži, ali je on odlučio da je vreme za naredni korak. Ipak, on nije zaboravio bivši klub i na emotivan način se oprostio od njega.

– Hvala što ste me primilili u svoju porodicu širom otvorenih ruku. Čak iako je bilo samo za pet meseci, naučio sam toliko mnogo i uživao sam u svakom momentu koji smo imali takmičeći se i predstavljati vas kao klub. Mojim saigračima, trenerima, hvala što ste me prihvatili i verovali u mene. Stekao sam poznanstva za čitav život i neke nezaboravne uspomene. Fiziterapeutima, doktorima, Justino, Fede, Ale, Lupo, Pepo, Andrea i svako ko radi “iza scene”… Hvala vam. Navijači, hvala što ste me motivisali, verovali u mene i podržavali nas. Čak iako sam ovde bio kraće nego očekivano, otišli smo različitim putevima, ali ću zauvgek gajiti ljubav i poštovanje prema svima i zaista mislim to iz dubine svog srca, poručio je on na Tviteru.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Legenda Partizana jasna: Duljaj treba da ostane

Da li će Igor Duljaj ostati trener fudbalera Partizana, biće poznato nakon vanredne sednice Upravnog odbora kluba iz Humske. Partizan...

POVEZANE OBJAVE