POKLON O KOJEM SI ODUVEK MAŠTAO – OVDE TE ČEKAJU DVE KARTE ZA MEKSIKO!

Poseti Meridian i postani deo promocije Pinata Loca Madness – čeka te 100 fantastičnih nagrada, a glavna premija je PUTOVANJE U MEKSIKO ZA DVOJE!

Za sve ljubitelje vrhunskih slot igara stiže specijalno letnje iznenađenje, ekskluzivno u Meridianu. Da li ste ikada poželeli da otputujete u Meksiko? Uz promociju Pinata Loca Madness i to je moguće. Ukoliko postanete pobednik ove akcije osvojićete DVE KARTE ZA MEKSIKO!

Promocija je podeljena u tri faze i trajaće sve do kraja avgusta.

Od vas se traži samo jedno: uživajte u slotovima provajdera Expanse Stuidos. Podesite svoje uloge na minimum 20 DINARA po spinu i zabava može da počne. Svaki dobitni spin vam donosi određeni broj poena kojim napredujete na rang-listi najbolje plasiranih igrača.

Po završetku treće faze biće dodeljene nagrade za stotinu najboljih igrača. Pored putovanja na EGZOTIČNU DESTINACIJU možete se izboriti za: električni skuter, električni trotinet, poklon spinove i sjajne bonuse.

Posetite Meridian, preuzmite karte i otputujte u zemlju tekile i veselih marijača!

Još uvek nemate korisički nalog u Meridianu? Vreme je da se REGISTRUJETE! Odmah nakon REGISTRACIJE vas čeka 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti kako za sportske tikete tako i za slot igre.

Međutim, ni to nije sve! Uplatite 500 ili više dinara i u igri ste za NAJVEĆI BONUS NA PRVI DEPOZIT NA BALKANU! Na ovaj način možete osvojiti NESTVARNIH 120.000 DINARA!

Dobro došli na MESTO NAJBOLJE ZABAVE, uživajte u vrhunskom provodu!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznati svi učesnici F4 vatropolo Lige šampiona

U vaterpolo Ligi šampiona, na kolo pre kraja je poznato koja četiri tima će igrati u završnici. Od ranije je...

POVEZANE OBJAVE