SADA I ZVANIČNO: Kampaco ponovo Realov, potpisao višegodišnji ugovor!

Nakon samo nekoliko meseci u dresu Crvene zvezde, argentinski reprezentativac Fakundo Kampaco vratio se u redove madridskog Reala.

On je sa Kraljevskim klubom potpisao četvorogodišnji ugovor, iako je već zašao u godine. Za to vreće će biti plaćen 3.000.000 evra po sezoni, računato u bruto iznosu.

“Čuveni” dug koji ima prema svom novom-starom klubu zbog neisplaćene izlazne klauzule oduzimaće mu se srazmerno tokom trajanja ugovora.

Kampaco je još uvek aktuelni svetski vicešampion sa reprezentacijom Argentine, ali se na ovogodišnji Mundobasket Gaučosi nisu ni plasirali.

Prvobitno je omaleni plejmejker član Reala bio od 2014-2020. godine, ali je dve sezone bio i na pozajmici u Mursiji. Kada se vratio u Real i postao jedan od najboljih igrača u Evropi, otisnuo se u NBA, gde je igrao za Denver i Dalas.

Njegov mandat u Zvezdi obeležile su i brojne propuštene utakmice u Evroligi zbog zabrane registrovanja novih košarkaša od strane takmičenja, pa je dugo nastupao samo u regionalnom takmičenju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda pustila u prodaju karte za TSC

Fudbaleri Crveni zvezde će u četvrtak dočekati na svom terenu TSC u derbiju 33. kola Superlige Srbije. Crveno-beli su obavestili...

POVEZANE OBJAVE