DVA NOVA IMENA NA LISTI MILIONERA: Oni su u samo par dana podelili 100.000 EVRA!

Da je Meridian mesto najbolje zabave, zadovoljni igrači odavno znaju. Ali, sada se dogodilo nešto što zabavu podiše na još viši nivo!

U samo par dana razmaka, Novosađanka i Beograđanin su podelili 100.000 EVRA igrajući neke od svojih omiljenih igara!

Sa vrhova Olimpa u “srpsku Atinu” isporučeno je tačno 4.800.000 DINARA! D. Ć. iz Novog Sada je zaigrala Gates of Olympus provajdera Pragmatic Play i putem Bonus Buy opcije je aktivirala besplatne spinove. Nakon toga veliki broj množioca je višestruko uvećao njen dobitak i doneo joj nešto manje od PET MILIONA DINARA!

Avantura N. T. iz Beograda je trajala nešto duže, pa je ostvario i nešto veći dobitak.  Igrajući više slotova provajdera Wazdan u periodu od dva dana uspeo je da prikupi tačno 7.363.000 DINARA!

Vrelo leto u Meridianu nam je donelo NOVE MILIONERE! Pridruži se i ti, poseti mesto najbolje zabave i uživaj u vrhunskoj avanturi!

Stoga, ne postoji bolji trenutak da se registruješ na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji! Odmah nakon REGISTRACIJEte čeka 4.000 DINARA BONUSAkoje možeš iskoristiti kako za sportske tikete tako i za slot igre.

Međutim, ni to nije sve! Uplati 500 ili više dinara i u igri si za NAJVEĆI BONUS NA PRVI DEPOZIT NA BALKANU! Na ovaj način možeš osvojiti NESTVARNIH 120.000 DINARA!

Najbolji provod ovog leta čeka vas ekskluzivno u Meridianu!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Uspavanka na derbiju u Torinu i podela bodova (VIDEO)

Fudbaleri Milana i Juventusa igrali su bez golova u derbi susretu 34. kola Serije A. Borba za titulu je...

POVEZANE OBJAVE