MARIN OTKRIO: Jedan transfer dogovoren, biće još pojačanja, dotakao se Late Lata

Fudbaleri Crvene zvezde naredne sezone igraće direktno u grupi Lige šampiona.

Pokušaće da osvoje i četvrtu duplu krunu u nizu.

Tehnički direktor tima Marko Marin gostovao je u jutarnjem programu Prve televizije.

Dogovorili smo se sa klubom iz Amerike oko uslova transfera Miloša Degeneka. Ostali su još neki detalji. Kao što znate Degenek je i prošle sezone bio velika želja Baraka Bahara, želeo je da ga dovede u Makabi, rekao je on.

Potom je pričao da se nije odustalo od dovođenja Emanuela Late Lata.

Videćemo narednih dana i nedelja. Nije do igrača i nas. To je do agenata i Atalante, mi ne možemo da utičemo na to. Pratili smo igrača, bili u pregovorima. I dalje je aktuelno, videćemo da li će se realizovati. Mislim da bi on mnogo dao ekipi. On je igrač koji je eksplodirao u zadnjoj godini, koji je na piku svoje karijere. To smo gledali u zadnjih godinu dana, da dovodimo igrače koji su krenuli da igraju dobro i da taj put nastave sa nama u Zvezdi, dodao je Marin.

On je na kraju najavio još novajlija u ekipi:

Verujem da smo napravili dobru ekipu i da ćemo biti konkurentni u svim takmičenjima. Ne možemo da kažemo da ćemo se boriti za prolaz u Ligi šampiona, jer su klubovi iz prvog i drugog šešira realno drugi finansijski nivo. Ali da ćemo pokušati – hoćemo. Siguran sam da na Marakani možemo svakoga da dobijemo. Vidi se da ekipa igra brže i modernije, a mi ćemo dodati još tu dva ili tri šrafa da sve izgleda još bolje, zaključuje Marin.

Zvezda sutra iza zatvorenih vrata igra protiv TSC-a od 20 sati a u isto vreme sledeće srede dočekuje Fiorentinu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VANREDNA KONFERENCIJA: Predsednik Partizana se obraća novinarima

Košarkaški klub Partizan obavestio je medije da će se prednik kluba Ostoja Mijailović obratiti medijima danas od 15 časova. U...

POVEZANE OBJAVE