NESVAKIDAŠNJA POMETNJA: Popularni pevač najavio koncert u Areni na dan kada Partizan igra utakmicu u sklopu duplog programa Evrolige! (FOTO)

Jedan od najpopularnijih pevača na ovim prostorima Dino Merlin danas je obelodanio da će 17. novembra od 20 časova održati koncert u Beogradskoj areni.

Ova vest svakako ne bi završila na sportskom portalu, da istog dana prema rasporedu Partizan ne treba na istom mestu da odigra duel evroligaški protiv berlinske Albe, i to u nedelji kada će se igrati dvostruki program u elitnom evropskom takmičenju.

Partizan bi trebalo tada da dočeka nemački tim sa početkom utakmice samo pola sata kasnije u odnosu na najavljeni koncert.

Ukoliko bi došlo do preseljenja utakmice u halu “Aleksandar Nikolić”, nastao bi veliki problem sa prostorom zbog sezonskih ulaznica, što bi posledično dovelo do velikog nezadovoljstva kod navijača koji su prethodne sezone oborili brojne rekorde kada je reč o poseti na tribinama.

Crno-beli će te nedelje pre ove utakmice dočekati i drugog nemačkog predstavnika Bajern iz Minhena.

Podsetimo, od sledeće sezone će i Crvena zvezda svoje utakmice igrati u Beogradskoj areni.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Dino Merlin (@dinomerlin)

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PL: Liverpul pregazio Totehnem

U poslednjem meču nedeljnog programa Premijer lige, Liverpul je na Enfildu pobedio Totenhem 4:2. Odličan nastup ekipe Jirgena Klopa je...

POVEZANE OBJAVE