ZVANIČNO: Obradović aktivirao najveću košarkašku bombu na evropskom tržištu ovog leta! (FOTO)

Košarkaški klub Monako zvanično je obelodanio da će u narednoj sezoni biti jači za ozbiljnog NBA plejmejkera Kembu Vokera!

Iako zvuči neverovatno, ovo nije prvi put da se omaleni plej dovodio u vezu sa evropskom košarkom. U toku prethdne sezone nije uspeo da se dogovori sa milanskom Olimpijom, pa je tada umesto njega angažovan Šabaz Nejpir, novi košarkaš Crven zvezde, koji se pokazao kao pun pogodak.

Međutim, ono što se danas pojavilo kao informacija realizovano je brže nego što je bilo ko očekivao.

Tako će na parketima Evrolige igrati košarkaš koji je u najjčoj ligi sveta za više od deset godina beležio u proseku 19,3 poena, 5,3 asistencija i 3,8 skokova!

Tokom osam godina provedenih u Šarlotu postao je jedan od najboljih igrača u čitavoj NBA ligi, ali je sve krenulo nizbrdo nakon gromoglasno najavljenog prelaska u Boston.

Voker klub nije imao otkako mu je u januaru istekao kratkoročni ugovor sa Dalas Meveriksima.

Tako naš trener Saša Obradović dobija, sasvim sigurno, najzvučnije pojačanje u evropskoj košarci ovog leta, pa će Monako biti ozbiljan kandidat da ponovi ili čak nadmaši uspehe iz prethodne sezone, kada su osvojili treće mesto u Evroligi, dok su u domaćim okvirima bili dominatni i u LNB ligi i u Kupu Francuske.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PL: Liverpul pregazio Totehnem

U poslednjem meču nedeljnog programa Premijer lige, Liverpul je na Enfildu pobedio Totenhem 4:2. Odličan nastup ekipe Jirgena Klopa je...

POVEZANE OBJAVE