Crvena zvezda ubedljiva protiv TSC-a, napadači pogađali (VIDEO)

U okršaju šampiona i vicešampiona Srbije, a kao proba pred izazove u Ligi šampiona, Crvena zvezda savladala je večeras na Marakani TSC iz Bačke Topole sa 3-0.

Crvenoj zvezdi sledi generalna proba protiv Fiorentine pred početak nove sezone, a timu sa severa zemlje je meč protiv učesnika grupne faze najjačeg klupskog takmičenja značio kako bi videli gde su u odnosu na taj nivo, za koji će pokušati da se izbore u narednim nedeljama.

Aktuelni šampion Srbije poveo je već u osmom minutu utakmice. Posle odličnog prodora Bukarija po desnoj strani, Olajinka nije najbolje zahvatio loptu, ali se na pravom mestu našao Ivanić i doneo prednost od 1-0.

Olajinka je uzvratio u 27. minutu, kada je Ivanić šutirao iz daljine, a posle veoma loše rekacije Veljka Ilića, usledio je lucidni potez Nigerijca, koji je prebacio mladog čuvara mreže i rutinski smestio loptu u gol.

Da je Zvezda pogodila sa napadačima potvrdio je i Kraso u 60. minutu utakmice, kada je povisio na 3-0. Njemu je posle odlične akcije Bukarija i Mitrovića ostao lakši zadatak, što jedan od najboljih strelaca francuske Lige 2 nije propustio.

Utakmica nije mogla da prođe bez naboja, iako je bez rezultatskog značaja, za šta je dokaz i crveni karton Đakovca u završnim minutima.

Aleksandar Ćirković se našao u velikoj šansi u poslednjem minutu, kada je po prijemu sebi obezbedio prostora za šut, ali je bio zamalo neprecizan, pa je TSC ostao bez pogotka.

Crvena zvezda: Glazer (Popović od 72) – Dragović (Spajić od 60), Mijailović (Leković od 67), Rodić (Milunović od 60, Mituljikić od 78) – Mitrović (Azarov od 60), Stamenić (Ado od 60), Kangva (Nikolić od 67), Ivanić (Šljivić od 60), Bukari (Lučić od 60) – Olajinka (Nedeljković od 45), Kraso (Mijatović od 60).

TSC: Ilić – Ćalušić (Cvetinović od 76), Stojić (Antonić od 76), Krstić – Petrović, Radin (Kuveljić od 45), Stanić, Cvetković, Đakovac – Jovanović, Pantović (Milovanović od 76)

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Marinković se oprostio od Vitorije: Vratiću se, na znam da li sa Partizanom

Sezona za košarkaše Baskonije je završena, i već su počele da se dešavaju promene u Vitoriji. Jedan od igrača koji...

POVEZANE OBJAVE