Kemba Voker otkrio da mu je košarkaš Zvezde pomogao da donese odluku

Najveće pojačanje u predstojećoj sezoni Evrolige i generalno u evropskoj košarci će bez svake sumnje biti Kemba Voker, koji je novi košarkaš Monaka.

Četvorostruki NBA ol-star plejmejker juče je zvanično postao novi igrač tima koji predvodi srpski trener Saša Obradović, a u odluci mu je, kako je otkrio, pomogao novi košarkaš Crvene zvezde Šabaz Nejpir.

Čuo sam samo pozitivne stvari o Evroligi. I imam mnogo prijatelja koji igraju u ovoj konkurenciji. Jedan od mojih bivših saigrača sa koledža i jedan od mojih najbližih prijatelja, Šabaz Nejpir, dao mi je mnogo saveta u vezi sa ovom odlukom. Poznajem mnoge igrače koji su igrali van SAD i svi su mi dali pozitivne povratne informacije o ovoj konkurenciji, rekao je Voker.

Svoju karijeru u najjačoj ligi sveta okarakterisao je kao uspešnu – opravdano.

Mislim da sam imao veoma uspešnu karijeru. Kada sam došao u NBA, niko nije očekivao da ću četiri puta biti Ol-Star, ili uraditi ono što sam mogao, posebno u Hornetsima. Imao sam prilično neverovatnu karijeru i ponosim se njome. To je plod napornog rada, a to je sve što sam želeo. Toliko volim košarku da ne možete ni da zamislite. Moja jedina opsesija bila je da svake godine budem sve bolji. Moj cilj je bio da napredujem, da budem najbolji saigrač koliko god mogu, i da pokušam da ponovo izgradim franšizu Hornetsa, prisetio se omaleni plejmejker.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POLEMIKA VEČITIH: Posle Ostoje, stigao odgovor Čovića, zna se kad mu ističe mandat!

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet u petak protiv Mege počinju polufinale ABA lige. Crveno-beli su ligaški deo završili na prvom mestu....

POVEZANE OBJAVE