Sklapanje kockica: Budućnost naciljala strašno pojačanje!?

Kako prenosi Telesport, Budućnost je naciljala još jedno vrhunsko pojačanje.

Nakon što je potvrđeno da Petar Mijović ostaje trener, crnogorski tim je angažovao tri igrača koji su trebali da ojačaju, pa može se reći regionalnu osnovu, tu pored Andrije Slavkovića i Andrije Grbovića računaju i Flečera Megija.

Posle ovih potpisa stigao je Marvin Džons, povratnik u regionalnu košarku. Redom su sledila još zvučnija i zanimljivija imena, Alerik Frimen, Džakori Vilijams, zaključno sa današnjim potpisivanjem Mekinlija Rajta. Na tome se Plavi neće zadržati, naciljali su još jedno ozbiljno pojačanje.

Pojedini izvori bliski dešavanjima unutar crnogorskog šampiona su preneli, u klubu su optimistični da će naredno pojačanje biti Kolbi Ros. Reč je o plejmejkeru koji je odigrao dve sezone o u Evropi, nakon Češke otisnuo se u Italiju, gde je u dresu Varezea beležio 17,5 poena, 7,5 asistencija i 4,4 skoka što ga je učinilo najkorisnijim košarkašem lige.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Hauard ima dve ponude za nastavak karijere

U četvrtak je mnogo vesti stiglo vezanih za Markusa Hauarda. Prvo je zvanično dobitnik nagrade "Alfonso Ford" za najboljeg strelca...

POVEZANE OBJAVE