TROPSKI UDAR FANTASTIČNIH NAGRADA: Preuzmi karte i uputi se u MEKSIKO!

Pridruži se i preuzmi jednu od 100 nagrada – glavna premija PUT U MEKSIKO ZA DVOJE!

Ono što je Meridian pripremio svojim zadovoljnim igračima tokom leta, ne može se meriti ni sa čim pre toga. Dobro došli na MESTO NAJBOLJE ZABAVE, prudružite se promociji PINATA LOCA MADNESS!

Potrebno vam je samo malo sreće, i glavna premija može biti vaša! Izborite se za PUT U MEKSIKO I POVEDITE JOŠ JEDNU OSOBU SA SOBOM!

U toku je druga faza ove akcije, a od vas se traži samo da uživate u slotovima provajdera Expanse Studios.

Podesite svoje uloge na minimum 20 DINARA po spinu, nakon čega zabava počinje. Svakim dobitnim spinom osvajate određeni broj bodova kojim napredujete na rang-listi najbolje plasiranih igrača.

Nagrade se dodeljuju nakon završne, teće faze, a pored GLAVNE NAGRADE možete se izboriti i za: električni skuter, električni trotinet, milionske bonuse i poklon spinove.

Najveća letnja fešta je u toku, pridružite se!

Još uvek nemate korisički nalog u Meridianu? Vreme je da se REGISTRUJETE! Odmah nakon REGISTRACIJE vas čeka 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti kako za sportske tikete tako i za slot igre.

Međutim, ni to nije sve! Uplatite 500 ili više dinara i u igri ste za NAJVEĆI BONUS NA PRVI DEPOZIT NA BALKANU! Na ovaj način možete osvojiti NESTVARNIH 120.000 DINARA!

Neodoljiva zabava vas čeka ovog leta, samo u Meridianu!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE