Tucak jasan: Crna Gora je vrh svetskog vaterpola

U nedelju od 10 sati sastaju se u osmini finala Svetskog prvenstva u Fukuoki sastaju se vaterpolo selekcije Hrvatske i Crne Gore.

Selektor Hrvatske Ivica Tucak veruje da njegovo tim očekuje težak meč protiv Crne Gore.

-Znam njihove igrače i selektora. Jasan mi je njihov sastav, njihov način razmišljanja i jasno je da će protiv Crnogoraca biti jako teško. Oni su vrh svetskog vaterpola, uvek su među osam, mada im u poslednje vrijeme izmiču medalje. Dinamična su i mlada ekipa. Kompaktni su i imaju ritam, a ono što mi ne smemo, jeste da upadnemo u taj njihov ritam, rekao je Tucak i dodao:

-Treba nam strogo kontrolisani napad i da sve svedemo na pozicionu igru. Moramo da znamo ko kada završava, sve detalje moramo da dogovorimo i onda verujem u pobedu. Nemamo problema u ekipi, krvavo smo i pošteno radili na pripremama i nadamo se pozitivnom rezultatu.

U ostalim mečevima osmine finala sastaju se: SAD – Kanada (7.00), Australija – Francuska (8.30) i Japan – Srbija (11.30).

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Arsenal je apsolutni vladar Londona (VIDEO)

Fudbaleri Arsenala savladali su Totenhem sa 3-2, u derbiju Severnog Londona odigranom u sklopu 35. kola Premijer lige. Arsenal je...

POVEZANE OBJAVE