MAGIČNIH 120.000 DINARA MOŽE BITI TVOJE – POTREBNO JE SAMO DA UPLATIŠ DEPOZIT!

Ukoliko ste novi u svetu online slot igara, ne postoji bolji trenutak od sadašnjeg da se REGISTRUJETE u Meridianu! U toku je čarobno leto koje donosi specijalna iznenađenja za novajlije.

Obezbeđen vam je NAJVEĆI BONUS NA PRVI DEPOZIT NA BALKANU!

Ali, krenimo redom. Odmah nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog stiže 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti kako za sportsko klađenje tako i za slot igre.

Nakon toga sledi uplata PRVOG DEPOZITA! Ukoliko vaša prva uplata bude u iznosu od minimum 500 DINARA očekuje vas 100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT sve do maksimalnog iznosa od 120.000 DINARA.

Potrebno je da svoj ulog okrenete barem tri puta i osvojićete 100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT. Veći depozit povećava iznos vašeg potencijalnog bonusa.

BONUS VEST: Da li ste ikada poželeli da posetite jednu od prelepih, egzotičnih destinacija? Od sada je i to moguće na MESTU NAJBOLJE ZABAVE!

Pridružite se promociji PINATA LOCA MADNESS koja će trajati sve do kraja avgusta i osvojite GLAVNU PREMIJU – PUT U MEKSIKO ZA DVOJE!

Vaše je samo da uživate uz igre sjajnog provajdera Expanse Studios i možete preuzeti vredne nagrade. Pored putovanja čekaju vas: električni skuter, električni trotinet, nestvarni bonusi i poklon spinovi!

Uživajte u magičnom letu, ekskluzivno u Meridianu!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DOLAZE U BEOGRAD: PAO oslabljen u naredne dve utakmice?

Košarkaši Panatinaikosa izjednačili su na 1-1 u plej-of seriji Evrolige protiv Makabija. Serija se sada seli na dve utakmice...

POVEZANE OBJAVE