Jović “zapalio” navijače: Ne odbacujem mogućnost da se vratim u Zvezdu

Srpski fudbaler Luka Jović je u intervjuu koji je dao za Novosti pričao o predstojećoj sezoni, kao i čemu se najviše nada kada je ona u pitanju.

Govorio je o predstojećem prijateljskom duelu koji će Fiorentina igrati protiv Crvene zvezde.

-Kada se sumiraju utisci, iz moje perspektive ima više razloga za zadovoljstvo nakon prve sezone provedene u Firenci. Igrali smo dobar i lep fudbal što pokazuju i rezultati. Stigli smo do dva finala, u Kupu Italije i Ligi konferencija. Nažalost, oba smo izgubili, ali pokazali smo da smo na dobrom pravcu i trudićemo se da se već u narednoj sezoni domognemo trofeja. Što se mene lično tiče, nadam se da ću imati više sreće s povredama, odnosno da ih neće biti, te da ću imati priliku da pokažem šta umem, poručuje Jović.

Veliku pomoć u privikavanju je imao od saigrača iz reprezentacije Nikoli Milenkoviću i Aleksi Terziću.

-Momci su sjajni. Odmah su ponudili svu pomoć pri dolasku u Italiju, naročito sam blizak sa Blekijem i Terzom, što je i logično, jer nastupamo u istom timu. Družimo se veoma često i mnogo su mi olakšali navikavanje na ovdašnji život. Uz njih, ali i prijatelje iz Srbije koji nas često posećuju, osećam se kao kod kuće. Raduje činjenica da ima dosta naših igrača u Seriji A, koja se vratila u centar evropske fudbalske mape, što su pokazale sjajne prošlosezonske partije i Fiorentine i Rome, i milanskih klubova, ali i Napolija. To je znak da su srpski fudbaleri cenjeni i traženi, objašnjava Luka.

Fiorentina će 26. jula gostovati Crvenoj zvezdi na stadionu Rajko Mitić, a o tom duelu Luka je rekao.

-Uzbuđen sam od momenta kada sam saznao da ćemo gostovati klubu u kom sam se afirmisao. Poseban je osećaj istrčati na stadion Crvene zvezde, uprkos činjenici da sada nosim dres Fiorentine, ali zaista se radujem. Nadam se da će publika doći u velikom broju, kao i da će uživati u odličnom fudbalu.

Navijači crveno-belih bi sigurno želeli da ga ponovo vide u Zvezdi.

-Svi znaju da sam veliki navijač Crvene zvezde i da je to klub koji mi je prvi pružio šansu da pokažem šta umem. Upravo zbog toga, odnos prema Zvezdi uvek će biti poseban za mene. Ne odbacujem mogućnost da se jednoga dana vratim u klub, ukoliko bude prilike, ali trenutno sam koncentrisan na Fiorentinu i želju da u narednoj sezoni pružim još bolje partije i opravdam poverenje trenera i kluba, realan je Jović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE