ŽELI U LIGU ŠAMPIONA: Argentinski heroj na pragu prelaska u italijanskog velikana!

Emilijano Martinez je jedan od heroja Argentine na poslednjem Svetskom prvenstvu, gde su se “gaučosi” okitili titulu prvaka sveta.

Njegovom neverovatnom odbranom u 120. minutu sprečena je pobeda Francuske i meč je otišao u penal seriju koju je njegova reprezentacija dobila.

Od tog trenutka on je u centru pažnje i više puta je istakao da mu je želja da zaigra u Ligi šampiona. U Aston Vili to je teško ostvariti, ali zato nije u Interu.

Naime, italijanski velikan i finalista Lige šampiona u prošloj sezoni je poslao zbaničnu ponudu od 15 miliona za Argentinca.

Aston Vila je odbila, ali se pregovori nastavljaju i i sigurno će je podići s obzirom da su sa agentom igrača ostvarili pozitivne kontakte.

Prodajom Onane za 50 miliona evra u Mančester junajted, Inter je ostao bez golmana, a čini se da bi Martinez bio pravi izbor s obzirom na mentalitet i kvalitete koje poseduje.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Legenda Partizana jasna: Duljaj treba da ostane

Da li će Igor Duljaj ostati trener fudbalera Partizana, biće poznato nakon vanredne sednice Upravnog odbora kluba iz Humske. Partizan...

POVEZANE OBJAVE