NOVI IGRAČ PARTIZANA NALJUTIO AZERBEJDŽANCE: U Nefčiju nema mesta za fudbalera kom je samo stalo do novca!

Danas se pojavila da je FK Partizan blizu potpisa još jednog napadača osim Alda Kalulua.

Blizu dolaska u Humsku je ofanzivac Nefčija Mateuš Saldana.

To je izazvalo revolt kod čelnika kluba koji su očekivali da ostane do početka 2024. i kraja pozajmice iz japanskog Džef Junajteda prenosi Mocartsport.

JAČAJU KONKURENCIJU ZA NAPAD: Trogodišnji ugovor, Kalulu predstavljen u Humskoj (FOTO)

Japanci su se odlučili za prodaju crno-belima što se svidelo i igraču pominje ovaj portal.

Oni su se tim povodom oglasili i saopštenjem:

Fudbaler koji je u poslednjem intervjuu izjavio da ima ugovor s Nefčijem i da će ostati u ekipi do kraja, zatražio je od uprave kluba dopuštenje da ode nakon ove ponude. Ali, uprava kluba više ga je puta obavestila da ne želi da ga pusti zbog trenutne situacije, odnosno na početku sezone, nekoliko dana pre utakmica u Ligi konferencija. Uprkos svim ovim upozorenjima, Mateus Saldanja je iz mnogih razloga proteklih dana izbegavao da učestvuje na treninzima, te nije bio na treningu održanom 24. 07. 2023. godine. Uprava je službeno obavestila i njega i njegovog menadžera o takvim postupcima. Navedeno je da Nefči, bez obzira na njihov identitet, neće nasilno zadržati nikoga kome je materijalnost iznad svega, ko nije vezan za njegove boje, ko nije spreman da se bori za dres. Stoga je odlučeno da se brazilski fudbaler izbaci iz tima. Onaj ko nije srcem uz Nefči ne treba da bude u klubu. U Nefčiju nema mesta za fudbalera kom je samo stalo do novca, napisali su oni.

Saldana bi podsetimo, od sutra trebalo da postane član crno-belog tima iz Beograda.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Još jedan poraz Partizana: TSC bolji od crno-belih

U okviru 32.kola Superlige fudbaleri Partizana su na svom terenu izgubili od TSC-a rezultatom 1:2. Poluvreme u Humskoj završeno je...

POVEZANE OBJAVE