Jović otkrio stav Majami Hita po pitanju nastupa za reprezentaciju

Košarkaška reprezentacija Srbije će na Svetsko prvenstvo koje počinje za nešto manje od mesec dana otići u značajno oslabljenom sastavu, pošto su selektoru Pešiću otkazali Nikola Jokić, Vasilije Micić i Nikola Kalinić, dok je od ranije poznato da Vladimi Lučić neće moći da igra zbog ozbiljne povrede.

Međutim, neka nova lica mogla bi da donesu značajan kvalitet. Dok je za Alekseja Pokuševskog nastup takođe pod velikim znakom pitanja zbog povrede, siguran učesnik je krilni centar Majamija Nikola Jović.

On je u izjavi za “Mozzart Sport“otkrio da u redovima finaliste NBA lige imaju pozitivan stav o njegovom nastupu za nacionlani tim.

Spolstra je baš bio zadovoljan. Kod njih je dugo Dragić igrao, dolazili su u Sloveniju i gledali utakmice, čak i onu kada je Srbija igrala protiv njih u Stožicama prošle godine… Svi u klubu bili su zadovoljni što ću biti u reprezentaciji, znaju da se ovde jako radi i srećni su što ću proći sve to. U predsezonu ću ući već sa ozbiljnim treningom i radom, biću spreman za takmičenje odmah, poručio je Jović.

Dok je bio igrač Mege, još kao maloletan je debitovao u A reprezentaciji, u sklopu kvalifikacija za predstojeći Mundobakset.

Pre svega, drago mi je što sam sa ovim momcima, zadovoljstvo mi je što ću deliti teren sa njima i biti u svemu ovom. Pazite, sve njih sam dosad gledao na televiziji, mlađi sam od njih… Sve izgleda dobro, pozitivni smo, iako nažalost neki igrači neće biti sa nama ovde. Na nama je da guramo dalje. Spremni smo za rad, videćemo kako će sve ovo da izgleda, rekao je Jović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Vildosa pred Makabi: Idemo u Beograd da pobedimo

Košarkaš Panatinaikosa Luka Vildosa veruje u pobedu svog tima protiv Makabija u trećem meču četvrtfinala Evrolige. Rezultat je 1-1 u...

POVEZANE OBJAVE