Muta Nikolić prokomentarisao Jokićev otkaz i potkačio Pešića

Košarkaška reprezenatcija Srbije neće moći na predstojećem Svetskom prvenstvu da računa na najboljeg košarkaša sveta Nikolu Jokića, novog šampiona NBA lige sa Denverom.

Ovu činjenicu je u intervjuu datom za “Maxbet Sport” prokomentarisao dugogodišnji pomoćni trener u nacionalnom timu Miroslav Muta Nikolić.

Trebalo bi ljudi da imaju razumevanja za Jokića. Ostavite dečka, bre, hoće čovek vreme za familiju. Da se posveti nekim drugim ljubavima, konjima i šta već voli. To je najbolji igrač na svetu. Svi su ponekad otkazali reprezentaciji. On je bio sa nama u Kini, pa sad na Evropskom prvenstvu kad smo ispali od Italije, izjavio je Nikolić.

Jokić nije jedini koji je otkazao nastup za nacionalni tim, a o tome je imao šta da kaže i pomoćnik Saše Đorđevića iz vremena kada je bio selektor u našem nacionalnom timu.

Setite se samo šta je Pešić izjavljivao kad je Đorđević bio selektor. Da su otkazi stvar selektora. I šta ćemo sad kad je došlo do toga? Ja sam potrošio vreme u reprezentaciji, bio sam tamo 20 godina. Uvek mi je bila čast da budem u reprezentaciji, a nemam nacionalnu penziju. Zato mi je teško da pričam o tome… Sigurno su neke povrede uticale na ostale igrače, ali imamo mi ekipu, imamo dosta dobrih igrača, nije štedeo reči Nikolić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Veliko priznanje za Stamenića na Novom Zelandu

Fudbaler Crvene zveude Marko Stamenić izabran je za najboljeg mladog fudbalera Novog Zelanda. On ima 22 godine i standardni je A...

POVEZANE OBJAVE