ZATVARA SE KRUG: Mirotić blizu potpisa?

Veliku buru, čak i više nego što se očekivalo, podigao je ovog leta Nikola Mirotić nakon što se saznalo da neće nastaviti saradnju sa Barselonom, odnosno da će ugovor biti raskinut.

Odmah nakon toga se doveo u vezu sa Olimpijom iz Milana, ali se u jednom trenutku činilo da je italijanski velikan odustao od krilnog centra, nakon što su se u trku uključili Panatinaikos, Olimpijakos, Monako, Partizan i Crvena zvezda.

Ubrzo su i ostali klubovi, osim srpskih timova, odustali od namere da ga angažuju usled neizvesnosti u vezi sa raskidom ugovora. Na kraju je i Crvena zvezda rešila da digne ruke i bilo je gotovo izvesno da će obući dres Partizana, sa kojim je imao dogovor.

Međutim, nakon zvaničnog prekida saradnje Mirotić se naprasno predomislio, navodno zbog pretnji koje su mu upućene.

Ipak, odmah po prekidu saradnje sa katalonskim klubom u trku za njegov potez su se vratili Panatinaikos, Monako i Olimpija, uz veoma bogate ponude.

Međutim, PAO se izgleda ponovo povukao, a izvori portala “Basket News” su saznali da Mirotić nema želju da se priključi Kembi Vokeru u Monaku, pa deluje da je ponovo najbliži milanskoj Olimpiji, čime bi se zatvorio svojevrsni krug u vezi sa ovim pitanjem.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUDLJIVO NA SARDINIJI: Domaćin sa desetoricom, Krstović za bod (VIDEO)

Fudbaleri Lećea i Kaljarija odigrali su 1:1 u 35. kolu Serije A. Tim sa Sardinije je prvi stigao...

POVEZANE OBJAVE