Zvezda bombarduje Fiorentinu na Marakani! (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde su izgleda spremni za početak nove sezone!

Kruna sjajnih partija sa pripremnih utakmica je večerašnja generalna proba protiv finaliste Lige konferencija Fiorentine!

Nastavilo se sa presing igrom trenera Baraka Bahara, kojom se došlo do osvajanja jakog turnira u Sankt Peterburgu i pobede nad vicešamionom Srbije TSC-om, koji će igrati u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Međutim, ono što fudbaleri šampiona Srbije prikazuju protiv tima iz Firence teško da je iko očekivao!

Član Serije A je u “nokdaunu” već nakon prvog poluvremena!

Već posle 27 minuta igre pukla je petarda crveno-belih, kada je sa penala bio precizan Osman Bukari, nakon što je prethodno i načinjen faul nad njim od strane golmana Teraćana.

A presing igra je demonstrirana već u devetom minutu, kada je Olajinka ukrao loptu defanzivcima ljubičastih i zatresao mrežu.

Posle samo dva minuta na 2-0 je povisio Kraso. Akcija je otpočela od poslednje linije, kada je Rodić dodao Ivaniću dubok pas, a ovaj dalje proigrao novog napadača Zvezde, koji nije mnogo čekao i pokazao njuh za gol. Tako su odmah na početku utakmice novi napadači tima Baraka Bahara još jednom demonstrirali da će biti odličan tandem.

Ivanić je nakon asistencije u 15. minutu i sam zatresao mrežu, odličnim udarcem nakon dodavanja Olijinke, koji je tako upisao i asistenciju.

Olajinka je drugim svojim pogotkom povisio na 4-0 u 23. minutu. Ivanić je tada uputio kvalitetan centaršu sa desne strane, a nakon Mitrovićevog pokušaja glavom, lopta se kolebala na gol-liniji, međutim na pravom mestu se našao nigerisjki napadač.

U dva navrata se odličnim intervencijama istakao i čuvar mreže Crvene zvezde Omri Glazer, kada je zausatvljao šuteve Kristijana Biragija i Đakoma Bonaventure.

Ako se po jutru dan poznaje…

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Đoković započeo 423. nedelju vladavine

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković započeo je danas 423. nedelju na vrhu ATP liste. Srpski igrač ima 9.990...

POVEZANE OBJAVE