BONUS KAO NIKADA DO SAD: Preuzmi 4.000 DINARA i započni zabavu POTPUNO BESPLATNO!

Da li ste ikada pomislili da vaša slot avantura može početi potpuno besplatno? Jeste li poželeli poklon tikete za početak zabave? Od sada je i to moguće, samo u Meridianu!

Potrebno je samo da se REGISTRUJETE i prvo iznenađenje stiže nekoliko trenutaka nakon toga! Na vaš korisnički nalog će biti uplaćeno 4.000 DINARA BONUSA!

3.000 DINARA možete iskoristiti na celokupnoj slot ponudi, dok vam 1.000 DINARA stoji na raspolaganju za sportske tikete.

Danas vas očekuje na desetine utakmica kvalifikacija za fudbalsku LIGU KONFERENCIJA! Odaberite svoje parove i sastavite tiket!

Nakon toga uživajte u hiljadama slot igara iz Meridianove ponude!

Odmah zatim uplatite prvi depozit u iznosu od minimum 500 DINARA! Od trenutka uplate u igri ste za 100% bonusa na prvi depozit! Na ovaj način možete osvojiti nestvarnih 120.000 DINARA!

BONUS VEST: Da li ste ikada poželeli da posetite jednu od prelepih, egzotičnih destinacija? Od sada je i to moguće!

Pridružite se promociji PINATA LOCA MADNESS u Meridianu, koja će trajati sve do kraja avgusta i osvojite GLAVNU PREMIJU – PUT U MEKSIKO ZA DVOJE!

Vaše je samo da uživate uz igre sjajnog provajdera Expanse Studios i možete preuzeti vredne nagrade. Pored putovanja čekaju vas: električni skuter, električni trotinet, nestvarni bonusi i poklon spinovi!

Meridian će ovo vrelo leto učiniti još lepšim!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Povratak na mesto uspeha: Šakota po četvrti put u AEKU

Dragan Šakota nastavlja sa neverovatnom trenerskom karijerom. Ponovo se vraća u GrčKu, na mesto najvećeg uspeha - AEK. Trenirao je Paok,...

POVEZANE OBJAVE